DISCJOCKEY ARRANGÖR DRÖNARE & FILMJOBB MUSIKEN SKÅDESPELARE EGNA FILMER OM MIG HEM
 
       

Hej. Det här är jag

En aktiv livsstil förhöjer både njutning och livskvalitet.
Jag lever för mina projekt och hobbies. Dom bidrar till mitt välbefinnande och ger mig tillfredställelse. Om jag kan hjälpa just DIG med något så är du välkommen att höra av dig.

Dom punkterna nedanför är oerhört viktiga för mig som person och jag är också en stor USA-bilsälskare och bygger om och renoverar Amerikanska veteranbilar. Vad som är på gång där kan ni se på min sida "Custom Cruisers". Min gamla världskända Corvette kan ni läsa allt om här.

Summer on Wheels kan ni köpa alla mina egenproducerade filmer.

PÅ GÅNG

1 december var det världsrelease för min nya singel
IN THE SHADOWS med dansakten SOLID HOUSE där jag arbetat ihop med Maria Hansson (text och musik), Joakim Rudén (bas och hook) samt Emil Hellman från Swemix och SoundFactory (mix och remix) Jag själv har skrivit musiken och gjort en av mixarna. Lyssna på Spotify


Guldbaggenominerade Matz Eklund slutför nu vår gemensamma film DOM KALLAR OSS RAGGARE som förutspås bli en succé och vi hoppas den ska landa på SVT imom kort.


8 maj samt 11 september planerar jag för återöppnandet av Stockholms största USA-bils träff, Classic Cars and Customs på Sundby Gård i Huddinge.


Kontakta mig

Ni når mig på följande sätt och plattformar.

Tommy Ledberg
Forelltorget 2
141 47 Huddinge
070-717 70 00
tommy@ledberg.nu


© Tommy Ledberg Produktion  
Facebook   Instagram